KETKÄ?

pimut.jpgMari

(Funkyn omistaja)

aGE_HGjEniKGGYzCyVfCT5C0r-Ry6M5aqswJ-KFrgh4.jpg

Mari nauttii erityisesti juhlakampausten teosta. Hän tekee kaikki alan työt ammattitaidolla, myös pidennykset(Helsinki Hair open , hiustenpidennyssarja, hopea sija 2010). Hän on myös saanut kynsimuotoilijakoulutuksen, mutta joutui lopettamaan rakennekynsien teon allergian vuoksi.Hän hankkii kokemuksia alan kilpailuista ja osallistuu myös 2011 hair openiin ja nordic haircupiin 2011 ja 2012. Kouluttautui consult ladyn kestopimentoijaksi marraskuussa 2012. Mari kouluttautuu mikroblanding kulmamuotoilijaksi tammikuussa 2017.


Liisa

pimut_4.jpg

Liisa tekee ammattitaidolla loistavia kokonaisuuksia ja nauttii hiusten täydellisestä viimeistelystä. Liisa on rohkea kokeilemaan uutta.Hän tekee myös meikit niin häihin kuin muihinkin juhliin. Liisa kouluttautuu myös ripsien pidennyksiin lokakuussa 2011. Liisa aloitti myös kisauransa Helsingin nordic haircupissa 2012.

Laura

GpK8MFmyi6SDhPdbeGeUkqn7e5HelmjYphPiUwB2zc0.jpg

Laura nauttii kokonaisuuksien tekemisestä ja rakastaa työtään! Laura on myös kosmetologi ja tekee myös ripsienpidennyksiä. Hän on käynyt myös rakennekynsikoulutuksen 2008. Hän tulee vahvistamaan funkyn tiimiä joulukuun 2012 alussa! Laura on Funkyn"jokapaikan höylä", joka tekee niin ripset, kuin hiushommatkin vankalla ammattitaidolla! Tällä hetkellä Laura on äitiyslomalla.

TERVETULOA NYKYISET JA UUDET ASIAKKAAT!